chrome firefox opera safari iexplorer

«Океан Ельзи» у 2015 році не виступатиме в Україні

23 січня 2015 о 13:18

Гурт «Океан Ельзи» не планує в поточному році давати концерти в Україні. Водночас, за інформацією Cultprostir, колектив не буде відмовлятися від пропозицій виступити за кордоном. Крім того, учасники групи будуть задіяні в гастрольному турі проекту Святослава Вакарчука «Вночі», який заплановано на березень.

Пауза в концертній діяльності на Батьківщині буде компенсована активністю «ОЕ» на кіноекранах країни.

26 лютого відбудеться прем'єра фільму-концерту OE.20 Live In Kyiv, знятого під час виступу групи на НСК «Олімпійський» 21 червня 2014 року. Гурт вже оприлюднив назви кількох композицій, які почують і побачать глядачі на великому екрані: «Без бою», «На лінії вогню», «Вставай», «Відчуваю», «Модель» та інші.

Крім того, готується до виходу документальний фільм про гурт режисера Сергія Буковського. Запуск в український прокат стрічки «Океан Ельзи. Backstage» заплановано на осінь 2015 року.

Джерело: Zaxid.ua
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути