chrome firefox opera safari iexplorer

Президентську резиденцію у Львові виставили на аукціон

26 січня 2015 о 18:25

Львівська облрада виставила на аукціон адміністративну будівлю на вулиці Глінки, 12 у Львові. Початкова вартість продажу об'єкта площею 489,9 кв. м становить 28,932 млн грн.

Як наголошується в повідомленні прес-служби Львівської облради, резиденція у Львові офіційно призначена для «тимчасового проживання перших осіб України та інших держав, членів офіційних делегацій, які перебувають з візитом у Львівській області». Щорічно на утримання будівлі з бюджету Львівської області виділяли близько 150-170 тис. грн, однак за призначенням резиденція фактично не використовується.

Львівська облрада не ставить ніяких обмежень щодо подальшого використання цього будинку.

Аукціон відбудеться 25 лютого, кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні — 20 лютого 2015 року.

Джерело: DT.UA
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути