chrome firefox opera safari iexplorer

У Дніпропетровську з'явиться проспект Сергія Нігояна

28 січня 2015 о 17:38

Дніпропетровська міська рада ухвалила рішення про перейменування проспекту ім. Калініна в Червоногвардійському районі міста на честь героя «Небесної сотні» Героя України Сергія Нігояна.

Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 80 депутатів із 92, присутніх сьогодні на черговій сесії міськради.

Перейменувати проспект запропонували активісти громадських організацій Дніпропетровська, які організували збір підписів городян.

Як повідомляв УНІАН, житель Солонянського району Дніпропетровської області Сергій Нігоян був одним із перших загиблих під час Революції Гідності в Києві. Він загинув від вогнепальних поранень 22 січня 2014 року.

Джерело: uazmi.org
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути