chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві завтра стартує тестування для кандидатів у нову патрульну службу

26 січня 2015 о 20:05

Тим, хто ще не отримав запрошення, не варто засмучуватися: заяв дуже багато, і вони обробляються в порядку черги Тестування кандидатів в нову патрульну службу Києва стартує завтра, повідомляє прес-служба МВС.

У міліції відзначають, що на цьому набір не закінчується. Працівники центру і надалі будуть продовжувати реєстрацію нових кандидатів. Також уточнюється, що тим, хто ще не отримав запрошення, не варто засмучуватися: заяв дуже багато, і вони обробляються в порядку черги. З кожним претендентом, який зареєструвався, зв'яжуться по телефону або електронною поштою, яка була вказана в анкеті.

«Відбір проходитиме на конкурсній основі, і всі претенденти будуть мати рівні шанси потрапити в ряди нової патрульної служби», — зазначають працівники центру. Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про початок створення нової патрульної служби МВС; ДАІ буде ліквідована.

Джерело: 112.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути