chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному метро з’явиться ще одне 3D графіті. ФОТО

17 січня 2015 о 09:10

У короткому переході між станціями метро «Хрещатик» та «Майдан Незалежності» створять тривимірне графіті. Про це пише DreamKyiv з посиланням на директора компанії Wallstreet Дмитра Ніколюка.

Нове графіті стилізують під зводи океанаріуму. Над головами пасажирів будуть плавати намальовані акули та інші риби.

Створення зображення триватиме близько 1 місяця.

Дати початку робіт наразі немає – компанія шукає спонсора. Як тільки фінансове питання вирішиться – графітчики візьмуться до роботи.

Графіті у метро

Як відомо, раніше ця компанія за свій рахунок виготовила і розмістила 3D-панно у вигляді театральної зали на станції «Театральна».

Нині, як повідомляє Ніколюк у Facebook, будь-хто може купити квиток у 3D-залу на «Театральный». Вартість квитків – 200-500 гривень. За цю суму графітчики нанесуть зображення охочого на вибраному місці. Кількість місць обмежена, заявки приймають до кінця січня.

Джерело: kiev.pravda.com.ua
Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути