chrome firefox opera safari iexplorer

Українських чиновників закликали відмовитися від російських поштових сервісів

20 січня 2015 о 17:04

Адміністрація президента України закликає органи державної влади не використовувати для комунікації публічні поштові сервіси, зокрема російські, оскільки вони не мають належного рівня захисту.

Про це у вівторок на брифінгу заявив заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків, повідомляє Укрінформ.

«Я завжди був апологетом того, що інформаційні ресурси, які використовує держава, особливо комунікаційні, повинні знаходитися в Україні, і поштові сервіси, які використовує держава, повинні бути максимально захищені і жодним чином не використовувати публічні ресурси для комунікації. Ми звертаємо увагу органів влади на використання таких ресурсів, як незахищених, тим більше ресурсів, сервери яких знаходяться на території країни, яка підтримує тероризм в Україні. Тому я думаю, що певні висновки будуть зроблені», – сказав Шимків.

Він також зауважив, що працівники Адміністрації президента використовують для комунікації між собою виключно внутрішню поштову систему, яка має належний рівень захисту.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути