chrome firefox opera safari iexplorer

Через маніпуляції Росії з кодами Севастополь залишився без стаціонарного зв'язку з рештою України

04 лютого 2015 о 12:25

Сьогодні з окупованого Севастополя практично нереально зателефонувати ні в США, ні в Україну, причому як на материкову частину країни, так і в Крим. Стаціонарні телефони просто не працюють в даному напрямку, пише Іскра з посиланням на Time News.

Вадим Дворяненко, який в Севастополі працює на посаді начальника управління зв'язку та інформаційних технологій, підтвердив інформацію про неможливість здійснення дзвінків зі стаціонарних телефонів в США і решту України.

За його словами, з Америкою жителі Севастополя не можуть зв'язатися «з технічних причин».

Також він стверджує, що з Україною в Севастополі немає зв'язку виключно з вини провайдера «Укртелеком» — у Києві маршрути були прописані так, що Севастополю не був привласнений «новий російський код».

«У Києві змогли прописати маршрути так, що нового російського коду Севастополя не стало для міст України і Криму. Оскільки філія «Укртелекому» продовжує працювати в Криму, він автоматично виконує команду з Києва», — сказав Дворяненко.

26 вересня окупанти присвоїли телефонам Севастополя російські коди.

Джерело: unian.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути