chrome firefox opera safari iexplorer

На блокпостах на в’їзді в Київ посилять охорону

02 лютого 2015 о 15:45

Київська адміністрація разом із правоохоронними органами має намір посилити охорону на 8 блокпостах на в'їзді в столицю до 18 лютого.

Про це на прес-конференції 2 лютого заявив начальник Головного управління МВС у Києві Олександр Терещук, повідомляють «Українські новини».

«Ухвалено рішення разом з Міністерством внутрішніх справ і Київською міською адміністрацією про те, що ми посилюємо блокпости на в'їзді в місто Київ. Таких блокпостів 8», — сказав він.

Зокрема, за словами Терещука, на території блокпостів планується створити невеликі споруди, які будуть захищати особовий склад від куль, гранат та іншої зброї.

«Ті споруди, про які мова йде, протягом 7-15 днів основна частина буде відпрацьована», — повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Терещук також зазначив, що посилюється охорона мостів, вокзалів, інших стратегічних об'єктів, збільшена кількість особового складу, що забезпечує правопорядок на території метро.

Крім того, за його словами, передбачається облаштування метрополітену пристроями, які будуть допомагати виявляти вибухівку та інші небезпечні речовини.

Терещук підкреслив, що до забезпечення порядку активно залучається громадськість.

Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко доручив Головним управлінням МВС, Служби безпеки України й структурних підрозділів КМДА підвищити рівень безпеки громадян і посилити захист стратегічних об'єктів у столиці.

Джерело: kiev.pravda.com.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути