chrome firefox opera safari iexplorer

Руслана написала пісню-реквієм Андрію Кузьменку

04 лютого 2015 о 13:49

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко присвятила пісню-реквієм своєму другу та колезі Андрію Кузьменку («Кузьмі»), який загинув 2 лютого в ДТП на Дніпропетровщині.

У створенні пісні також взяв участь чоловік та продюсер співачки Олександр Ксенофонтов.

«Це моя власна композиція на слова мого чоловіка Олександра Ксенофонтова. Ми разом написали цю пісню. Це дует (від 90-х це наш перший спільно записаний трек), — написала Руслана на своїй сторінці у Facebook, — Це реквієм-балада, присвячена другові і братові по сцені Андрію Кузьменку... Кузьмі».

«Ми її назвали «Ти ще відкриєш очі». Ця балада створювалася і записувалася крізь сльози — записувати вокал було надзвичайно важко, але це чесні слова від душі», — зізнається співачка.

Нагадаємо, що вшанування пам'яті «Кузьми» відбулося у 23 містах України. У Севастопалі шанувальників музиканта розігнали силовики. Поховають Андрія Кузьменка 5 лютого у Брюховичах.

Сьогодні, 4 лютого, о 16:00 можна буде попрощатися з Андрієм Кузьменком у Преображенській церкві у Львові.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути