chrome firefox opera safari iexplorer

У березні у Львові пройде додаткове Свято шоколаду

19 лютого 2015 о 11:09

З 6 по 8 березня у Львівському палаці мистецтв відбудеться традиційне Свято шоколаду. Організатор заходу (компанія “Дік-арт”) обіцяє, що тепер захід планують двічі на рік — у жовтні та березні.

Цього року вхідний квиток коштуватиме 20 гривень (у робочі дні), у вихідні — 25. Минулих років відвідувачі свята платили за квиток 30-40 гривень. Для дітей до шести років вхід безкоштовний.

Як розповів “Леополісу” організатор свята Андрій Сидор, захід вирішили організувати двічі на рік, щоб львів’яни та гості міста знайшли “віддушину” у нинішні важкі часи. “Історія показує, що під час суспільних потрясінь люди частіше ходять у кінотеатри, відвідують різні свята, — зауважив Андрій Сидор. — Ми свідомо пішли на зниження вартості вхідного квитка, щоб більше людей завітали на свято. Будемо переконувати учасників не піднімати ціну”.

Шоколатьє Валентин Штефаньо створить величезний шоколадний стіл, де все буде з шоколаду: від предметів сервірування до десертів.

Новинки Свята шоколаду — великий шоколадний млин та гігантська шоколадна коробка цукерок.

Традиційно на окремому майданчику в Палаці мистецтв працюватимуть скульптори, які виготовлятимуть з брил шоколаду пам’ятки архітектури Львова.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути