chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові розпочнеться конкурс на кращі соціальні проекти 2015 року

09 лютого 2015 о 12:51

11 лютого у Львові стартує конкурс, де визначатимуть найкращі соціальні проекти, а також запустять он-лайн платформу із цими проектами. Як розповіла PR-менеджер проекту Юлія Зінькевич, форум під назвою «Найкращі соціальні проекти України – 2015» розпочнеться у листопаді, а кращі проекти будуть реалізовуватись державними підприємствами та громадськими організаціями.

Цьогоріч у межах проведення конкурсу переможці отримають грошові винагороди на розвиток соціальних ініціатив. Загальний фонд конкурсу –100 тис. грн. Як розподілятимуться кошти між призовими місцями організатори поки що не повідомляють. Минулого року премії для переможців не були передбачені.

Голосування за кращий проект проводитимуть з 10 березня до 10 вересня 2015 року на сайті форуму. На основі цього голосування комісія обиратиме кращі проекти.

Крім того, під час проведення форуму запланували провести збір соціальних проектів та запуск он-лайн платформи «Найкращі соціальні проекти України». ЇЇ планують запустити вже на початку лютого. Напрямки проектів – охорона навколишнього середовища та його сталий розвиток, наука, освіта та культура, соціальне підприємництво, охорона здоров’я та спорт, підтримка та розвиток громадської діяльності, корпоративна соціальна відповідальність, благодійність.

Цього року форум проводитиметься втретє. Заявки приймаються до 20 лютого 2015 року.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути