chrome firefox opera safari iexplorer

6 доказів того, що сон голяка корисніший

11 березня 2015 о 07:20

Якщо ви любитель засинати, загорнувшись із головою в ковдру і одягнувши найзатишнішу і теплу піжаму, ви будете засмучені, дізнавшись, що це шкідливо. Виявляється, сон в оголеному вигляді — найкорисніший.

Представляємо вам 6 доказів на користь «голого» сну.
1. Коли ви засинаєте, температура тіла знижується. Це необхідно для здорового сну, сон в прохолоді — міцний і відновлює сили. Піжама, особливо якщо вона м'яка і затишна, як плюшевий ведмедик, впливає на природний порядок речей. Ви не можете нормально охолонути, щоб заснути міцно і якісно.

2. Сон без одягу дуже корисний для здоров'я жіночих статевих органів. Жінки, у яких часто буває молочниця, повинні спати без спідньої білизни. Це перешкоджає розмноженню бактерій і грибків.

3. Сон голяка підніме вашу впевненість у собі і сексуальність на новий рівень. Пари, які сплять разом без одягу, насолоджуються активним сексуальним життям, і це логічно.

4. Сон без одягу зменшує кількість гормону кортизолу в крові. Це гормон стресу, який сприяє накопиченню жиру в області живота. Вся справа в тому, що сон голяка зменшує кількість нічних пробуджень, під час яких відбувається різкий викид кортизолу в кров.

5. Вибираючи сон без одягу, ви отримуєте додаткову дозу гормону окситоцину. Цей гормон знижує рівень стресу, запобігає виникненню раку, уповільнює запальні процеси в організмі. Завдяки окситоцину ви будете спокійніше, вас не буде переслідувати депресія.

6. Наранок ви будете почувати себе набагато чистішим. Якщо ви спите в прохолоді і без одягу, про нічноу пітливість і мови бути не може. Вам достатньо буде просто вмиватися вранці, ефект вечірньої чистоти після душу збережеться до самого ранку.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути