chrome firefox opera safari iexplorer

Дніпропетровський художній музей презентує промоакцію «Вихід до міста»

21 березня 2015 о 11:47

22 березня о 12:00 у ТРЦ «МОСТ-Сіті» та о 14:30 у ТРЦ «Grand Plaza» Дніпропетровський художній музей розпочинає промоакцію «Вихід до міста». Про це повідомляється на Facebook-сторінці події.

За словами організаторів, «Вихід до міста» — це спроба наблизити шедеври образотворчого мистецтва з колекції музею до найрізноманітніших прошарків населення та вікових груп, а також переконати громаду міста в тому, що музей завжди був і залишається актуальною формою пізнання культурної спадщини країни та людства.

В рамках промоакції музейники проводитимуть жваву імпровізовану дискусію серед відвідувачів торгівельно-розважальних комплексів. Основною темою спілкування має бути визначення ролі образотворчого мистецтва у повсякденному житті, акцентуючи увагу пересічного відвідувача на необхідності споживання не тільки матеріального, а й духовного. Діалог відбувається шляхом знайомства з яскравими творами, репродукованими на мобайлах.

«Оскільки Дніпропетровський художній музей володіє значною колекцією творів образотворчого мистецтва, цілком природно, виникає необхідність зробити крок до нового сучасного іміджу музею шляхом створення стійких асоціацій: музей – скарбниця шедеврів образотворчого мистецтва; музей – місце культурно-освітнього відпочинку; музей – місце для дискусій на теми довкола мистецтва», — розповідають організатори акції.

Промоакція «Вихід до міста», орієнтована на мешканців та гостей міста — відвідувачів торгівельно-розважальних комплексів різних вікових категорій, соціального статусу та освітнього рівня.

Джерело: ПРО
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути