chrome firefox opera safari iexplorer

Гарячу воду у столиці влітку більше не вимикатимуть?

12 березня 2015 о 09:06

Постійна комісія Київради на засіданні в середу підтримала проект рішення щодо заборони припинення централізованого постачання гарячої води.

Про це повідомляє сайт Київради.

«На засіданні постійної комісії Київради з питань охорони здоров'я та соціальної політики на доручення міського голови Віталія Кличка було підтримано проект рішення щодо заборони припинення надання послуг з централізованого постачання гарячої води дошкільним та навчальним закладам, закладам охорони здоров'я, соціально-медичним установам комунальної форми власності та мешканцям житлових будинків», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, як зазначив депутат Київради Олександр Клюс, заради економії деякі мешканці столиці в 2014 році залишилися без гарячого водопостачання на 4-5 місяців, проте за весь цей час заощадили палива лише на 3 дні опалювального сезону.

Окрім того, на засіданні комісії наголошувалося, що такі методи економії призвели ще й до того, що труби, через вимкнення, потребували перекладення. А це, тим самим, завдало збитків на кілька мільйонів гривень з міського бюджету.

У Київраді зазначають, що виходячи з цього, прийняття рішення є необхідним для усіх мешканців міста і потребує негайної реалізації.

Сам документ буде винесено на голосування на одне з найближчих засідань Київради.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути