chrome firefox opera safari iexplorer

Команда Львівщини з акробатики посіла друге місце на чемпіонаті України

29 березня 2015 о 18:26

Команда Львівщини, яку представляли спортсмени Дрогобицької ДЮСШ ім. І.Боберського Юрій Шевченко, Олег Терехов Сергій Кравецький та Ярослав Ярема, посіла друге місце на чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці

В індивідуальних змаганнях, в яких взяли участь 42 спортсмени, до фінальної частини змагань увійшов Юрій Шевченко, бронзовий призер юніорського чемпіонату Європи. В його арсеналі – складні і оригінальні вправи, які дали змагунові можливість посісти третє місце. Цей результат відкриває йому дорогу в Національну збірну команду України, яка братиме участь у Чемпіонаті світу 2015 року в Данії. Юрій також виборов друге місце в змаганнях у другій вправі.

Вперше до фінальної частини змагань у першій вправі увійшов Сергій Кравецький. Лише одна помилка не дала йому завоювати бронзову медаль. Як наслідок – четверте місце. Це також найвище особисте досягнення.

Окрім чемпіонату України,у Миколаєві паралельно проводились Всеукраїнські змагання серед спортсменів ДЮСШ, на яких дрогобичани Михайло Лесишин посів друге місце, а Олег Мазурик здобув третє місце. Ці спортсмени перевищили норматив кандидата у майстри спорту.