chrome firefox opera safari iexplorer

Київське «Динамо» сьогодні зіграє проти англійського «Евертона»

19 березня 2015 о 12:10

19 березня на стадіоні НСК «Олімпійський» київське «Динамо» проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти англійського «Евертона».

Результат першої гри в Ліверпулі (1:2) залишає для киян хороші шанси на продовження боротьби в євротурнірі. Підопічним Сергія Реброва достатньо забити один гол у ворота суперника і при цьому залишити свої володіння на замку, пише DT.UA.

Динамо — Евертон 

19 березня, четвер, 20:00. Київ, НСК «Олімпійський»

Пряма трансляція на каналах «Україна» і «Футбол 2»

Орієнтовні склади (версія football.ua) 

Динамо: Шовковський — Віда, Данилу Сілва, Драгович, Антунеш — Рибалка, Велозу — Ярмоленко, Сидорчук, Гусєв — Мбокані.

Евертон: Говард — Коулмен, Алькарас, Ягелка, Бейнс — Маккарті, Баррі, Осман — Барклі, Нейсміт — Лукаку.

Травмовані: Макаренко, Ленс — Хибберт, Міральяс, Ов'єдо, Пієнаар.

Дискваліфіковані: Беланда (Динамо).

Суддя: Денис Айтекін (Німеччина).

У цілому, ситуація для «Динамо» виглядає дуже і дуже перспективно: по-перше, за киян говорить статистика. У нинішньому сезоні підопічні Сергія Реброва перемагали у всіх домашніх матчах Ліги Європи, а з урахуванням минулого розіграшу, за спиною у киян — значна серія з шести перемог на «Олімпійському» (домашній матч 1/16 фіналу з «Валенсією» проходив на нейтральному полі з-за подій на Майдані). Причому у всіх цих поєдинках «біло-сині» забивали у ворота суперників мінімум два м'ячі, перемагаючи з різницею у два голи.

По-друге, підтримка вболівальників: київський глядач вже довів, що може бути з командою у нелегкий час, коли на матч з «Генгамом» прийшло більше 50 тисяч людей. Футболісти віддячили фанатів впевненою і яскравим, а головне самооотверженной грою. Напевно так само буде і з «Евертоном». По-третє, на боці киян — більший міжнародний досвід, а також тренерська думка Сергія Реброва та його помічника Рауля Рианчо. Головне, щоб футболісти правильно сприйняли установку і виходили на поле з переможним настроєм. звичайно, Можна додати кілька очок на користь англійської команди, адже у Реброва не все так гладко з формуванням складу. Однак у розпорядженні тренера — кілька футболістів, які здатні закрити відразу кілька позицій. Таких, як Олег Гусєв.

В іншому матчі з участю українського представника в Лізі Європи дніпропетровський «Дніпро» на виїзді зіграє проти голландського «Аякса». У першому поєдинку українці відсвяткували перемогу 1:0. Слід додати, що в Амстердам команда вирушила без головного тренера Мирона Маркевича.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути