chrome firefox opera safari iexplorer

Оформити субсидії тепер можна через Укрпошту

30 березня 2015 о 12:11

Якщо Вам необхідно оформити житлову субсидію і Ви не маєте бажання і часу стояти в чергах, то Укрпошта стане для Вас надійним партнером у вирішенні даного питання.Звернувшись до будь-якого відділення, Ви зможете отримати отримати кваліфіковану консультацію та необхідну інформацію про запитувану послугу, а також реєстрованим поштовим відправленням направити документи на отримання необхідної послуги на адресу суб’єкта її надання.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Укрпошти.

28 лютого 2015 року на засіданні Уряду Міністр соціальної політики України Павло Розенко презентував нову систему надання субсидій малозабезпеченим громадянам України.

Удосконалений механізм надання населенню житлових субсидій, що пов’язаний із реформуванням системи адресного надання соціальної допомоги створює новий підхід до оформлення пільг та субсидій.

«Перевагами нового порядку надання субсидій є спрощений механізм подачі документів. Для того, щоб подати документи для призначення субсидії (заява про призначення житлової субсидії та декларація про доходи і витрати) людині не потрібно буде йти до управління соціального захисту населення, а зробити це можна у будь-якому відділенні поштового зв’язку Укрпошти», – зазначив в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

Укрпошта забезпечить швидку та гарантовану доставку документів. Таким чином, завітавши один раз до поштового відділення, Ви не тільки можете відправити документи на оформлення субсидії, а й скористатися іншими послугами Укрпошти.

Джерело: Укрпошта
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути