chrome firefox opera safari iexplorer

Оголошено конкурс есе «Багато мов — один світ» — 2015

04 березня 2015 о 13:41

Оголошено конкурс студентських есе «Багато мов — один світ» 2015, організаторами якого є мережа Центрів вивчення англійської мови ELS (ELS Educational Services, Inc.) спільно з Організацією Об'єднаних Націй.

Для участі в конкурсі есе «Багато мов — один світ» 2015 запрошуються студенти вищих навчальних закладів очної форми навчання, яким до 25 березня 2015 року виповниться 18 років і старше.

За результатами конкурсу будуть відібрані 70 кращих студентів, які в якості делегатів відвідають Всесвітній молодіжний форум у Нью-Йорку, що відбудеться в рамках ініціативи Організації Об'єднаних Націй «Взаємодія з академічними колами».

На Форумі будуть розроблені плани дій, пов'язані із здійсненням порядку денного Організації Об'єднаних Націй в області глобального розвитку на період після 2015 року. Студенти зможуть безпосередньо взяти участь у розробці, представивши свої плани дій в Центральні установи ООН в Нью-Йорку.

Для участі в конкурсі необхідно написати і презентувати есе обсягом до 2 тисяч слів за темою, пов'язаною з порядком денним, у контексті 70-ї річниці Організації Об'єднаних Націй. Есе також має містити опис нових цілей, що відображають необхідність глобального сталого розвитку, якому сприяло б визнане культурне та мовне різноманіття.

При цьому есе мають бути написані однією з офіційних мов ООН (англійською, французькою, китайською, арабською, іспанською або російською), але яка не є основною мовою студента і не була мовою його навчання в початковому або середньому навчальному закладі.

Поручителем участі студента в конкурсі має виступити викладач або уповноважений представник вищого навчального закладу, в якому він в даний час проходить навчання.

Есе прийматимуться до 25 березня 2015 року, 23 ч. 59 хв. за північноамериканським східним часом.

Авіаквитки, проживання та харчування будуть оплачені мережею Центрів вивчення англійської мови ELS (ELS Educational Services, Inc.).

Ознайомитися з довідковими матеріалами конкурсу можна за наступним посиланням http://sustainabledevelopment.un.org.

Джерело: освітf.ua
Розділи: Освічена

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути