chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» продовжує допомагати херсонським військовим

19 березня 2015 о 15:06

Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» продовжує допомагати нашим військовослужбовцям та сім’ям прикордонників.

За останній місяць ми неодноразово відвідували бійців батальйону охорони військового аеродрому 11-го окремого полку армійської авіації. За цей час у хлопців відбулися як трагічні, так і радісні події. Наш батальйон поніс перші втрати – під час сумнозвісного обстрілу Краматорську 10 лютого загинув рядовий Володимир Девяткін родом із Бердянська, котрий проходив службу у херсонській частині. Колектив «Рідної країни» висловлює співчуття родині загиблого Героя.

Але є й радісна новина – у одного з офіцерів у лютому народився третій син. Херсонський представник Фонду Михайло Линецький разом з колективом мережі дитячих супермаркетів “Тралі Валі” привітали військовослужбовця подарувавши всі необхідні речі для новонародженого.

ks.ridna.ua

 ks.ridna.ua

Крім того, у батальйоні відбулося поповнення особового складу. Хлопці нещодавно прибули у розташування військової частини після учбового центру. Керівництво зіштовхнулося з новою проблемою – нестачею такого необхідного у даному випадку канцелярського приладдя, адже на кожного бійця треба завести справу, взяти на облік. Зважаючи на те, що проблема не терпіла зволікання, керівництво херсонського представництва Фонду прийняло рішення придбати необхідну канцелярію на суму понад 2 тис. грн.

Командир батальйону підполковник Ігор Зосименко висловив подяку Фонду “Рідна Країна” за внесок у спільну справу перемоги. Комбат наголосив, що допомога, яку надає Фонд, дійсно безцінна.

ks.ridna.ua

 ks.ridna.ua

Також херсонське представництво «Рідної країни» продовжує опікуватися родинами офіцерів-прикордонників, задовольняючи нагальні потреби їхніх дітей. Михайло Линецький разом з колективом мережі дитячих супермаркетів «Тралі Валі» через дружину військовослужбовця Любов, яка взяла на себе відповідальну місію з’ясовувати потреби малечі, враховуючи вік, стать, розміри взуття та одягу, передав необхідні дитячі товари, безпосередньо тим, хто цього найбільш потребує. Любов зазначає: «Ми налагодили контакти з родинами вимушених переселенців Донецької та Луганської області, й часто ділимося допомогою з сім’ями біженців, адже їхні діти теж потребують піклування».

ks.ridna.ua

 ks.ridna.ua

Крім того, нещодавно херсонський представник Фонду Михайло Линецький сприяв зустрічі командира батальйону охорони військового аеродрому підполковника Ігора Зосименка з учнями Херсонської спеціалізованої школи №30. «Захист своєї держави є, в першу чергу, обов’язком усіх справжніх патріотів нашої держави, усіх справжніх чоловіків, бо держава – це сім’я, а сім’ю необхідно захищати чоловікам», – наголосив комбат. Наприкінці зустрічі маленький Михайло з 4-го класу подарував військовому сучасний кевларовий шолом. Школяр розповів, що збирав кошти, які йому дарували на свята, але замість купівлі якихось гаджетів, вирішив допомогти нашим захисникам.

ks.ridna.ua

 ks.ridna.ua

Зазначимо, що на цьому співпраця не закінчується, представництво Фонду і надалі буде підтримувати військових та їхні сім’ї. Закликаємо херсонців бути небайдужими до проблем нашої армії та підтримувати вимушених переселенців.

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина

Розділи: Суспільство