chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Прем'єр-лізі зіграють «Дніпро», «Шахтар» і «Динамо»

15 березня 2015 о 11:21

У неділю, 15 березня, відбудуться чотири матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги. Вболівальники зможуть подивитися трансляцію ігор на телеканалах «Футбол-1» і «2+2».

Так, о 14:00 на стадіоні «Славутич-Арена» у Запоріжжі зустрінуться луганська «Зоря» і одеський «Чорноморець». Пряма трансляція на каналі «Футбол-1».

О 17:00 дніпропетровський «Дніпро» прийматиме запорізький «Металург». Трансляція на каналі «2+2».

В цей же час на «Арені Львів» розпочнеться донецьке дербі між «Шахтарем» і «Олімпіком». Пряма трансляція на каналі «Футбол-1».

І о 19:30 на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського в Києві столичне «Динамо» битиметься з маріупольським «Іллічівцем». Трансляція на каналі «2+2».

Нагадаємо, у попередніх матчах 17-го туру Прем'єр-ліги львівські «Карпати» вдома програли «Волині» – 0:2, ужгородська «Говерла» та харківський «Металіст» зіграли внічию – 2:2, а донецький «Металург» і полтавська «Ворскла» встановили нічийний результат 1:1.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути