chrome firefox opera safari iexplorer

Turkish Airlines запустить щоденні авіарейси Херсон-Стамбул

02 березня 2015 о 11:43

Провідна турецька авіакомпанія Turkish Airlines планує з кінця березня 2015 року здійснювати своїми пасажирськими літаками щоденні авіарейси за маршрутом Стамбул – Херсон – Стамбул.

Про це повідомив журналістам на брифінгу в аеропорту “Херсон” у п’ятницю директор представництва авіакомпанії Turkish Airlines у місті Херсоні Дінчер Саіджи.

“Ми збираємось запустити щоденні рейси з кінця березня, з 29-го березня”, – сказав Саіджи.

Він також наголосив, що Turkish Airlines і надалі продовжуватиме співпрацю з Херсонською облдержадміністрацією і херсонським аеропортом щодо подальшого розвитку авіасполучення.

Херсонський аеропорт з 2006 року не приймав літаки і до весни 2013 року був фактично непрацюючим підприємством. 10 квітня 2013 року відбулася церемонія відкриття реконструйованого аеропорту “Херсон”. До 27 липня він використовувався лише для здійснення чартерних рейсів за кордон та по Україні.

15 жовтня 2014 року провідна турецька авіакомпанія Turkish Airlines здійснила свій перший регулярний авіарейс із Стамбула в Херсон. Наразі літаки Turkish Airlines виконують польоти за маршрутом Стамбул – Херсон – Стамбул 4 рази на тиждень. Регулярних авіарейсів з Херсона по Україні поки що немає.

Джерело: ukrinform.ua
Розділи: Туристичні новини

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути