chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкрили перше посольство Австралії в Україні

28 березня 2015 о 11:30

Сьогодні в Києві відбулося урочисте відкриття першої дипломатичної місії Австралії в Україні на чолі з новопризначеним послом Дагласом Траппеттом.
На початку цього року в Україні було вперше відкрито посольство Австралії, а сьогодні, 27 березня, — представлення посла Австралії в Україні Дагласа Траппетта.

«Про Австралію останнім часом говорять дуже багато. Вона посідає високі місця в рейтингах серед країн світу за такими показниками як: якість життя, здоров’я, освіта, захист громадянських свобод та політичних прав. Це розвинена країна з 13-ю за розміром економікою у світі і 6-м місцем за показником ВВП на душу населення.

Також особисто від себе хочу подякувати уряду Австралії, що неодноразово підтверджував свою підтримку Україні у нашому протистоянні агресору надаючи гуманітарну допомогу для українських військових на Донбасі та запроваджуючи адресні і секторальні санкції проти Росії», — прокоментував подію перший віце-спікер парламенту Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook.
За його словами, він упевнений у подальшій плідній співпраці двох країн як на урядовому, так і на парламентському рівнях.

Джерело: ipressa.ua
Розділи: Суспільство

17 квітня

Інші дати
Григорій Давиденко
1921 – льотчик, учасник Другої світової війни, Герой Радянського Союзу. Здійснив 215 бойових вильотів, провів 13 повітряних боїв.
Розгорнути
Народився Микита Хрущов
(1894, с. Калинівка, Росія - 1971) – радянський державний діяч, керівник Комуністичної партії УРСР (1938 – 1947), перший секретар КПРС (1953—1964).
Цвіте терен, цвіте терен, А цвіт опадає. Хто в любові не знається - Той горя не знає. (Українська народна пісня)
Розгорнути