chrome firefox opera safari iexplorer

Мордор у вогні. У соцмережах продають портативні мангали із палаючим Кремлем

28 квітня 2015 о 11:22

У соціальних мережах до травневих свят почали продавати подарункові портативні мангали із палаючим Кремлем. 

Металева конструкцію мангалу зробили у вигляді резиденції президента РФ Володимира Путіна Кремля, а на одну з веж помістили око Саурона – символ зла із відомої саги «Володар перснів». Серію портативних мангалів його розробники назвали «Мордор у вогні». «Нарешті ми створили партію подарункових мангалів „Mordor on Fire“ зі зручним ящиком для зберігання і перенесення. Ніщо так не заспокоює нерви, як вид палаючого Мордора тихим літнім вечором», — пишуть у соцмережах творці креативних мангалів.

При цьому, конструкція легко складається, а переносити її можна у спеціальній зручній коробці. Частину грошей, які зароблять на продажу, планують відправити до центрів психологічної допомоги для бійців АТО.
 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути