chrome firefox opera safari iexplorer

У Тбілісі спортсменки із України вибороли 9 медалей

20 квітня 2015 о 11:48

Тріумф українських важкоатлеток! Цими вихідними у Тбілісі завершився чемпіонат Європи з важкої атлетики. Звідти наша національна жіноча збірна привезла шість золотих і три срібні нагороди.

Ще 3 медалі, дві з яких вищого ґатунку, до скарбнички нашої збірної додав 31-річний Олег Прошак. Напередодні, ввечері в аеропорту Бориспіль спортсменів зустрічали рідні, друзі та журналісти.

Серед дебютантів на дорослому чемпіонаті Європи — 19-річна Анастасія Лисенко. Зазначу, це перше чемпіонство для нашої збірної з важкої атлетики більш ніж за 20 років. Востаннє, Україна лідирувала в Європі у 94-му.

"Це був 3-й мій виступ. Звичайно легше ніж, наприклад, на ЧС в Казахстані. До штанзі я підходила впевнено. Тренер каже — йди і піднімай вагу. Я іду і піднімаю. А там вже як вийде. Мені головне, піднімати мої кілограми. Підтримка відчувалася. І з екранів відчувалася. я знала, що за мною спостерігають мої друзі, близькі, тому я добре виступила ", — срібна призерка чемпіонату Європи з важкої атлетики Анастасія Лисенко.