chrome firefox opera safari iexplorer

Українці здобули кілька престижних нагород на тритижневому Toscana Tour

24 квітня 2015 о 18:00

Українські конкуристи Ференц Сентірмай, Кассіо Ріветті, Рене Теббель, Аліса Данилова, Марина та Світлана Винниченко, Олександр Онищенко, Радіон Редько брали участь у тритижневому Toscana Tour, що складався з великої кількості найрізноманітніших маршрутів.

Першого тижня в основному «Гран-Прі» висотою перешкод до 150 см Рене Теббель і Зіппер зупинилися на 2-му місці.

У Срібному турі висотою 140 см Кассіо Ріветті і Ланнаро посіли друге місце. У конкурі висотою до 145 см пара зайняла таку ж позицію.

Марина Винниченко показала хороший результат у Срібному та Бронзовому турах висотою до 130 см, зайнявши з Харлі ПКЗ друге та третє місця.

Апофеозом другого тижня став кваліфікаційний до ЧЄ-2015 та ОІ-2016 двофазний «Гран-Прі», у який потрапили п'ять українських пар, кращими з яких стали Ференц Сентірмай і Чадін (10-е місце).

У швидкісному конкурі висотою перешкод до 145 см перемогу здобув Ференц Сентірмай на Квікдаймонді. У Срібному турі висотою перешкод до 140 см Ференц і Коренсо зайняли третє місце.

У маршруті для коней семи років висотою до 135 см перше місце зайняв Кассіо Ріветті на Мажор де Бресі.

На третьому тижні у двофазному Золотому турі висотою до 145 см третє місце зайняв Кассіо Ріветті на Кассіані. У швидкісному конкурі до 140 см другим став Кассіо Ріветті на Ланнаро.

У двофазному турі до 140 см третє місце посіла Аліса Данилова на Вегасі де Сен Ермель. У Срібному турі з перестрибуванням висотою до 145 друге місце посів Сентірмай і Чака.

Джерело: Champion
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути