chrome firefox opera safari iexplorer

Встановили антирекорд: так мало автомобілів в Україні купляли лише в ХХ столітті

03 квітня 2015 о 13:37

У березні автомобільний ринок в Україні впав майже у 5 разів порівняно з березнем минулого року. Як повідомила прес-служба корпорації «Укравтопром», за попередній місяць на первинному ринку було продано 2 579 нових автотранспортних засобів. Цей показник став найнижчим не тільки за перші три місяці поточного року, але і взагалі з початку століття. «Березневий результат ринку нових легкових автомобілів — 2 259 первинних реєстрацій.

Такий обсяг продажів на 23% нижчий від показника попереднього місяця і в 4,8 рази менший від результату річної давності», — сказано в повідомленні. У березні найчастіше реєстрували автомобілі марки Toyota — 175 шт. Друге місце дісталося Renault з результатом 173 зареєстрованих авто.

На третьому місці Volkswagen — 151 авто. Четвертою за обсягами продажів стала Skoda з результатом 140 авто. Замикає ТОП-5 першого весняного місяця з показником 118 автомобілів корейський бренд KIA. За місяць цей бренд піднявся в рейтингу на 7 позицій — зі збільшенням продажів на 6%.

До слова, у Києві з 1 квітня збільшується дозволена швидкість руху на окремих ділянках доріг до 80 км/год.

Джерело: Експрес
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути