chrome firefox opera safari iexplorer

70 українських митців візьмуть участь у благодійному проекті

12 травня 2015 о 13:24

12 травня в Мистецькому Арсеналі відкриється виставка «Мистецтво заради життя». На ній свої роботи представлять 70 українських митців, що погодились приєднатися до благодійного аукціону, кошти з якого організатори передадуть на придбання кардіологічного УЗ апарату EPIQ-7 та реанімаційного місця для дітей.

На виставці і благодійних торгах можна буде побачити роботи Назара Білика, Володимира Буднікова, Матвія Вайсберга, Віталя та Олени Васильєвих, Олександра Животкова, Олексія Золотарьова, Іллі Ісупова, Жанни Кадирової, Дар’ї Кольцової, Анатолія Криволапа, Петра Лебединеця, Ніни Мурашкіної, Влади Ралко, Олександра Ройтбурда, Арсена Савадова, Віктор Сидоренка, Олександра Сухоліта та багатьох інших. Виставка триватиме до 18 травня.

«Те, що митець має брати участь у корисних для суспільства заходах – взагалі не питання, це має відбуватися само по собі. Мене, наприклад, вражає Костянтин Хабенський, який віддає більшу частину гонорарів на благодійність. Оскільки особисто у мене гонорари дещо скромніші, я допомагатиму своїми картинами, бо це необхідна і важлива справа», − розповіла Cultprostirхудожниця Ніна Мурашкіна, учасниця виставки.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути