chrome firefox opera safari iexplorer

«Дніпро» — «Севілья»: анонс, де дивитися матч 27 травня

27 травня 2015 о 12:12

27 травня у Варшаві обидві команди своєю перемогою фіналі Ліги Європи можуть увійти в історію європейського футболу: «Дніпро» — вперше завоювати евротитул, а «Севілья» — за кількістю перемог в турнірі, який раніше називався Кубок УЄФА.

І мабуть не даремно в УЄФА обрали для такого матчу варшавський стадіон — арену, яка була побудована спеціально під перший в історії європейський чемпіонат, який пройшов на території колишнього соцтабору.

Майже 60 тисяч вболівальників стануть свідками захоплюючого протистояння між фаворитом і командою, яка неодноразово довела свою спроможність у боротьбі з більш іменитими і майстерними суперниками.

Дніпро — Севілья 27 травня, середа, 21:45.

Варшава, стадіон «Національний».

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади команд (версія «СЕ») Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Лео Матос, Канкава, Федорчук, Лучкевич, Ротань, Коноплянка, Калініч. Севілья: Ріко, Коке, Каррісо, Колодзейчак, Тремулінас, Крыховяк, М'яка Біа, Відаль, Банега, Витоло, Бакка.

Травмовані: Зозуля, Мазух, Кравченко, Мандзюк — Бету, Пареха.

Дискваліфіковані: ні.

Суддя: Аткінсон (Англія).

Джерело: DT.UA
Розділи: Спорт в Україні

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути