chrome firefox opera safari iexplorer

Українські кіномани побачать найкращі американські фільми

16 травня 2015 о 09:00

З 21 по 24 травня у Києві відбудеться фестиваль американського кіно «Незалежність», в рамках якого глядачі познайомляться з сучасними документальними фільмами, де американські документалісти торкаються важливих тем сучасного життя: екології, питань політики, економіки та соціальної. Фестиваль проводиться за підтримки посольства США в Україні. Покази пройдуть в кінотеатрі «Київ».

На відкритті кінофестивалю буде показана картина «Ніч зникає», що оповідає про трагічні наслідки поступового зникнення нічного неба і явище, відоме як «світлове забруднення». В рамках роботи кінофоруму будуть показані фільми, зняті молодими кінематографістами після серії майстер-класів, що пройшли в лабораторії «Інді Лаб».

«Щороку ми ретельно підбираємо програму і прагнемо представити українському глядачеві все розмаїття документальних фільмів США. Впевнена, що кожен глядач знайде на нашому фестивалі фільм, що розкриває тему, яка найбільше його турбує і цікавить. Цього року програма вийшла по-справжньому захоплюючою», — розповіла Cultprostir Анна Бурдіна, координатор фестивалю.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути