chrome firefox opera safari iexplorer

Українці «розбирають» житлові субсидії завдяки рекламі

06 травня 2015 о 14:00

Число родин, які звернулися за житловими субсидіями перевищило минулорічні показники на кількасот тисяч. Чиновники заявляють, що завдячувати цьому потрібно правильно організованій рекламній кампанії щодо надання «нових» компенсацій на оплату «комуналки».

Кількість сімей, які отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг зросла на 300 тисяч, в порівнянні з минулорічними показниками квітня. У Міністерстві соціальної політики вважають, що збільшити кількість родин, які отримують державну компенсацію на оплату різниці тарифів на компослуги допомогла рекламна кампанія щодо інформування про нову систему субсидій. Про це заявив Міністр соціальної політики Павло Розенко, передає прес-служба відомства.

«Після того, як ми запустили потужну рекламну компанію щодо системи субсидій, — по старій системі, ще за старими правилами оформилися на 300 тисяч сімей більше, ніж в аналогічний період минулого року. На 1 квітня  2014 року отримали субсидії приблизно 1 мільйон 100 тисяч родин, а цього року – понад мільйон 450 тисяч», — зазначив чиновник.

На думку очільника Мінсоцполітики «тільки за рахунок того, що людей було належно проінформовано, і відповідно кількість людей, які Також уряд вважає, що підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги – це найкращий стимул для розвитку енергоефективності та енергозбереження в Україні. Адже чим менше споживання енергоресурсів, тим менші рахунки.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути