chrome firefox opera safari iexplorer

В прокат вийшов український фільм «Це я»

07 травня 2015 о 18:00

Сьогодні в український прокат виходить український фільм Анни Акулевич «Це я». Картина чекала виходу на  на великі екрани близько року, повідомляє Держкіно.

Мелодрама виходить на 37 копіях у 14 містах України. Його прокатом займається вітчизняна компанія Ukrainian Film Distribution, офіційний дистрибутор американського мейджора 20th Century Fox Film Corporation.

Нагадаємо, що фільм був створений компанією Contakt Studio. Бюджет фільму — ₴8 млн, половину коштів було надано Державним агентством з питань кіно.

У маленьке українське містечко з Росії до батьків приїздить Яна. Тут живе її восьмирічна донька, яку виховують з ранніх років бабуся, дідусь і сім'я молодшої сестри Яни. Приїзду гості з Росії дуже чекала вся сім'я, але дочекалися рідні проблем і конфліктів.

Фільм отримав спецприз на МКФ в Анкарі (Турція) та Гран-прі і приз за музичне оформлення в Луканія (Італія), учасник 15 МКФ Незалежних Днів у Карлсруе (Німеччина).

Сценаристами виступили Олег Фіалко та Анна Акулевич, оператор — Данило Дєдков, художник — Сергій Хотимський, продюсер — Олег Фіалко. Саундтрек написав Олег Скрипка, а ролі виконали Яна Соболевська, Ганна Ткач, Вікторія Зубрейчук, Ірина Калашнікова та Василь Чорношкур.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути