chrome firefox opera safari iexplorer

Вінницькі вулиці закриють для транспорту

12 травня 2015 о 14:00

На вінницькі вулиці «прийдуть» обмеження руху. Причиною заборони на проїзд є проведення в місті Дня Європи. Тож, одна з вулиць тимчасово стане пішохідною.

У Вінниці 16 травня тимчасово перекриють рух транспорту на вул. Соборній. Обмеження руху будуть діяти з 12:00 до 19:00 в обох напрямках. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Заборона на проїзд буде діяти від перехрестя з вулицею Козицького до перехрестя з вулицею Театральною. Причиною цього є проведення у місті Дня Європи.

Відтак, об’їзд перекритої ділянки буде здійснюватись по вулицях Театральній, Чорновола, Київській, а також по вул. Гоголя, Червоних Партизан та Свердлова.

 

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути