chrome firefox opera safari iexplorer

5-й день Європейських ігор у Баку: Україна займає 13 сходинку в загальному рейтингу команд

17 червня 2015 о 13:32

Станом на п'ятий день змагань І Європейських ігор 2015 року в Баку, збірна спортсменів України займає 13 загальнокомандне місце у рейтингу за кількістю отриманих медалей.

У нашому арсеналі 11 медалей: по 5 срібних та бронзових медалей, а також одна золота медаль, яку принесла збірній 24-річна борчиня Аліна Стадник-Махиня, яка здолала суперницю з Ізраїлю у фіналі з вільної боротьби у ваговій категорії до 69 кілограмів.

Трійку лідерів поки що формують Росія (23 медалі), Азербайджан (19 медалей) та Угорщина (13 медалей).

Нагадаємо, І в історії Європейські ігри 2015 року проходять в Баку (Азербайджан) з 12 по 28 червня 2015 року. Протягом змагань буде розіграно 253 комплекти нагород у 20 видах спорту. Збірну України представляють 243 спортсмени, які виступають у 19 з 20 видів.

За результатами змагань можна спостерігати на офіційному сайті І Європейських ігор 2015 року в Баку. Вболівайте за наших!..

IGRY

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути