chrome firefox opera safari iexplorer

Як літати майже безкоштовно: збираємо ваучери для купівлі авіаквитків

07 червня 2015 о 11:57

Літо манить своїми пропозиціями: фестивалі, гори, морські пляжі та незвідані міста. Проте, напевно кожен з вас відчуває, що обмежені ресурси не дозволять у повній мірі насолодитись літнім відпочинком цього року. Ми хочемо розповісти вам про лайфхак, який дозволить суттєво зекономити кошти на авіаперельотах – літати майже безкоштовно цілком реально!

Мова йде про систему ваучерів від Bravoavia, які можна використати для купівлі квитків на літаки у будь-яку точку Європи. Мінімальна знижка, яка надається сервісом одразу – це 20 євро, але навіть це не межа: використовуючи систему запрошень, ви можете назбирати і на значно дорожчі квитки на літак до Барселони, Риму чи будь-якого іншого міста, в яке ви б хотіли недорого полетіти.

Як це працює?

1) Для початку потрібно зареєструватись на сайті акції Bravofriends, увівши свою справжню електронну пошту:

registration

 

2) Після цього на вказану вами пошту має прийти лист-підтвердження, в якому буде спеціальне посилання для активації. Клікаємо на нього, щоб підтвердити свою реєстрацію:

confirmation

Після чого у спливаючому вікні клікаємо на “перейти на главную”

confirmation2

 

3) Вас перенаправить на сайт сервісу, де потрібно буде ввести своє справжнє ім’я та прізвище. Будьте уважні, адже саме на це прізвище потім ви зможете замовляти безкоштовні авіаквитки:

data

 

4) Все, ваша реєстрація завершена, і ви отримали свій перший ваучер на 20 євро. Інструкція з його використання та пароль до профілю надіслані на вашу пошту, а сам ваучер можна побачити в особистому кабінеті на сайті:

voucher1

 

5) Все, основну роботу ви вже зробили. Для того, щоб отримати ваучери на більшу суму, вам потрібно буде запросити своїх друзів: Bravoavia дає 1 євро за кожного запрошеного друга, і чим їх у вас більше, тим більшу суму ви зможете накопичити, щоб потім використати для купівлі авіаквитків. Наприклад, запросивши 30 друзів, ви отримаєте ваучер на 30 євро, 50 друзів – на 50 євро, і так далі.

Запросити друзів можна як через пошту, так і через соціальні мережі Facebook, Twitter, ВКонтакті, просто поділившись посиланням на своїй стіні.

voucher2

Як використовувати ваучери?

Накопичену суму у своєму профілі завжди можна перетворити на ваучер, який ви використаєте при покупці квитка через Bravoavia.com.ua. Ось приклад такого бронювання, де можна ввести код ваучера на знижку: рейс з Мілану в Барселону за 2500 грн. При використанні ваучеру, наприклад, на 50 євро, квитки обійдуться вам удвічі дешевше – 1200 грн.

barcelona

Схема абсолютно робоча, єдине, що вам залишається – це реєструватись, запрошувати друзів та планувати свою наступну подорож. Не намагайтесь хитрувати, накручувати реєстрації та спамити своїми запрошеннями в інших спільнотах – у випадку порушення правил ви будете заблоковані, і не зможете придбати квитки зі знижкою. Грайте за правилами, запрошуйте друзів напряму чи через ваші особисті сторінки в соцмережах – і ви неодмінно отримаєте купон на знижку, який дозволить вам значно зекономити кошти для того, аби літній відпочинок був справді незабутнім.

Інструкцію про те, як шукати дешеві авіаквитки, читайте в нашому попередньому матеріалі на цю тему. Також вам стане в нагоді стаття про 7 альтернативних аеропортів біля України, з яких літає WizzAir: зазвичай це набагато дешевше, ніж виліт з України.

Джерело: inspired
Розділи: Туристичні новини

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути