chrome firefox opera safari iexplorer

Коли українцям почнуть видавати пластикові паспорти

28 липня 2015 о 10:54

Громадяни України зможуть отримувати пластикові ідентифікаційні картки з біометричним носієм інформації, які замінять внутрішні паспорти.

Про це заявила заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль на брифінгу в Києві. «Було підтверджено рішення про введення і перехід з 1 січня наступного року до форми картки з ідентифікації особи в Україні. Це буде добровільний перехід, не буде жодного швидкого і примусового переходу», – зазначила Зеркаль.

За її словами, напередодні на засіданні РНБО була також представлена ​​концепція первинної ідентифікації, яка була схвалена, і нині ставиться завдання про її запровадження. Зеркаль додала, що МВС України та Міграційна служба розробили етапи переходу до картки ідентифікації.

 

Джерело: Твоє місто
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути