chrome firefox opera safari iexplorer

В Тернополі стартує оригінальний міжнародний музичний фестиваль

03 липня 2015 о 16:36

Сьогодні в Тернополі стартує оригінальний міжнародний (окрім українських виконавців, будуть також учасники з Австралії, Франції, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії, Росії та Білорусі) музичний фестиваль open air «Файне місто», повідомляє Україна молода.

Захід, який збере передусім любителів рок-музики всіх напрямків, відбудеться вже втретє, однак цьогоріч його програма особливо масштабна та різнопланова. Упродовж трьох днів на кількох сценах, облаштованих на території наразі не діючого Тернопільського аеропорту, виступлять понад півсотні вітчизняних та зарубіжних гуртів.

Серед них, зокрема, такі популярні, як «Табула Раса», «Бумбокс», Brutto, The HARDKISS, «Тінь сонця», Los Colorados. Особливими гостями будуть музиканти гурту «Скрябін», які дадуть концерт пам’яті свого покійного лідера Андрія Кузьменка. А одна зі сцен буде вперше повністю віддана так званим триб’ют-групам, які мають ексклюзивне право виконувати хіти легенд світового року. Разом з одним iз них, D/C Train, має співати шістдесятирічний австралієць Дейв Еванс, перший вокаліст зіркової групи AC/DC.

Однак житиме «Файне місто» не лише музикою. У межах фестивалю відбудеться також всеукраїнський зліт байкерів, які навіть влаштують свій мотопарад вулицями обласного центру, і для яких буде облаштоване окреме польове містечко. А поряд із зоною для виступів музикантів будуть також майданчики, де всі охочі зможуть узяти участь у змаганнях iз таких популярних серед молоді спортивних ігор, як стрітбол, тейбл, боулдерінг та мікрофутбол.

Працюватимуть також мистецькі студії просто неба з різноманітними майстер-класами і навіть фестивальний салон краси, де можна буде не лише зробити супермодну стрижку, а й прикрасити себе боді-артом, біо-тату чи пірсингом.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути