chrome firefox opera safari iexplorer

Київський міський Будинок природи запрошує на виставку картин флористики «Осіннє золото»

26 серпня 2015 о 16:28

Виставка «Осіннє золото» організована членами секції «Флористика» при Київському міському Будинку природи. Виставка присвячена автору слів пісні на музику Ігоря Шамо «Як тебе не любити, Києве мій» Дмитру Луценку.

Словом «люблю» пронизана вся поезія Дмитра Луценко – любов до Батьківщини, любов до побратимів, любов до жінок. Це всепоглинаюче почуття не може не знайти відгук у душі творчої людини. Саме поезія цього визначного лірника, пісняра, сина України надихнула творчій колектив «Флористика» на створення цієї виставки. Кожна робота флористів – це ілюстрації до віршів Дмитра Омеляновича, під кожною картиною – вірші. Виставка складається з декількох блоків: «Осіннє золото», «Хата, моя біла хата», «Як тебе не любити, Києве мій», «Війскова тема», «Улюблені квіти».
Загалом на виставці відвідувачі зможуть побачити 55 картин з природних матеріалів — засушених квітів, соломки, тополиного пуху.
Виставка проходить в КП «Київський міський Будинок природи»
Адреса проведення вул. Рогнідинська,3 (ст.метро «Палац спорту»)
Виставка працює з 12-00 до 18-00, на вхід до 17-00.
Вихідний – неділя, понеділок.
Ціна 7-15грн.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути