chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам показали, якою буде новорічна ярмарка 2016

27 серпня 2015 о 11:23

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, проект “Народна Україна”, який є організатором святкування Нового року на Софійській площі, завершив прийом всіх конкурсних робіт і показав проекти новорічної ярмарки 2016.

Про це повідомили самі організатори на своєму сайті. У повідомленні говориться, що вже в перший тиждень після оголошення про старт проекту, на електронну адресу оргкомітету надійшло понад 20 заявок від бажаючих внести свій внесок у формування архітектурної та стилістичної концепції головної новорічної ярмарки міста.

Після того, пояснюється в повідомленні, як будуть розглянуті конкурсні роботи, Народна Україна оголосить ім’я переможця. До речі, організатори кажуть, що нагородити його повинні до 1 вересня цього року.

Фінальний проект «Новорічної ярмарку на Софії-2016» буде представлений в жовтні під час офіційної прес-конференції.



20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути