chrome firefox opera safari iexplorer

«Український щорічник-2016» вже у продажу!

16 вересня 2015 о 15:42

Вже є можливість придбати новий діловий щоденник українця – «Український щорічник» на 2016 рік, який присвячений 25-річчю незалежності України, яке ми будемо відзначати у наступному році, та 20-річчю сучасної Конституції.

«Український щорічник-2016» містить афоризми, ілюстрації про найвідоміші історичні, архітектурні, культові пам’ятки України, щоденний народний календар з прикметами та перлинами народної мудрості.

Незмінною у щорічнику залишається рубрика «Що я зробив для України», де кожен власник цього видання зможе записати свої ідеї та плани на майбутнє.

На сторінках щоденника можна знайти авторів найвідоміших українських афоризмів та пісень; ознайомитись із мудрими заповітами Григорія Сковороди, прочитати як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, а Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і той же час тверезість; відкрити для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та ще багато нового і цікавого.

Цьогорічна оптова ціна видання — 90 грн.

Деталі уточнюйте за телефонами: 068-955-15-23, (044) 573-71-91.

Щорічники можна придбати у книжкових магазинах:

КИЄВА:

      • «Наукова думка» (вул. Грушевського, 4);
      • «Смолоскип» (вул. Межигірська, 21);
      • Книжковий ринок «Петрівка», «Українська книга» (34-й ряд, 2-3 місце).

ЛЬВОВА:

      • «Глобус», площа Галицька, 12.

Черкас:

в «Лавці Черкаського патріота»

А також — в Інтернет-магазині книг «Наш формат» та в мережі магазинів «Книгарня Є».

«Рідна країна»

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути