chrome firefox opera safari iexplorer

Учасники Зимового кіноринку побачать нові проекти

15 грудня 2015 о 10:51

15 грудня частина програми Зимового кіноринку буде присвячена представленню публіці нових українських кінопроектів і копродукцій, зокрема, фільмів «Максим Оса» Івана Сауткіна, «SELFIEPARTY» Любомира Левицького, «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка, «П'ята терапія» Аліси Павловської, «Бранці» Володимира Тихого, «До біса» Юрія Речинського, «Поліна» Оліаса Барко, «Конкурсант» Олександра Бєляка, «Low light» Валентина Васяновича.

Компанія FILM.UA GROUP представить публіці проекти, які планує випустити в прокат у 2016—2017 рр.

Про свій пакет фільмів глядачам Зимового Кіноринку розкажуть українські дистриб'ютори артхаусного і документального кіно — компанії «Артхаус трафік» і «86PROKAT».

«Ідея фільму була у мене давно, але тільки після того, як у Києві знайшлася головна героїня, Поліна, я почав писати сценарій, і всі інші персонажі теж остаточно сформувалися. Наприклад, Віржіні Ледуайен я відразу побачив в одній з ключових ролей, і дуже радий, що їй сподобався фільм, і вона змогла до нас приєднатися. А ще багато персонажів «списані» з моїх чудових київських друзів і знайомих. Геніального режисера Мирослава Слабошпицького і приголомшливу співачку і актрису Джамалу я знаю вже деякий час і захоплююсь ними, тому запропонував їм з'явитися у фільмі — це мій знак уваги неймовірним талантам України», — розповів Сultprostir Оліас Барко, режисер фільму «Поліна».

 

Джерело: сultprostir.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути