chrome firefox opera safari iexplorer

Видатні музиканти Британії виступлять в Україні

03 грудня 2015 о 09:39

Один з найбільш видатних і самобутніх діджеїв Британії Джейн Фітц і голландський майстер аналогового техно Conforce вистулять на вечірці в київському клубі Closer 5 грудня.

Організатор вечірки Тимур Баша розповів Cultprostir: «Джейн Фітц вперше відвідає Україну. Це дуже хороший діджей, яка грає вже більше 20 років, але при цьому прагне залишатися осторонь від популярності. У музиці Джейн Фітц і Conforce присутній елемент тріпа, чогось просторового, космічного. При цьому у них також є елемент грува. Це вже зрілі музиканти, яких цікаво не лише послухати за пультом, а й поспілкуватися».

Джейн Фітц – талановитий діджей, яка спільно з Джейд Сіетл влаштовує регулярні вечірки Night Moves в Лондоні. Борис Банник, відомий як Conforce, грає в різних країнах світу – від Нью-Йорка до Токіо і зарекомендував себе одним з найкращих сучасних майстрів аналогового техно.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути