chrome firefox opera safari iexplorer

Еспресо.tv продовжує показ фільмів «7 чудес України»

11 січня 2016 о 10:51

Телеканал Еспресо.tv продовжує показ циклу фільмів «7 чудес України». У нових серіях глядачам відкриються цікаві факти про неймовірні куточки та історичні пам`ятки нашої країни. «7 чудес України» промандрує крізь віки та епохи, щоб розкрити глибину історичної та культурної спадщини.

Цікава для туристів, довідкова інформація про такі знайомі місця допоможе правильно спланувати подорож та не упустити важливі деталі.

Показ фільмів на телеканалі Еспресо.tv відбувається з понеділка по п`ятницю о 10.45 та 13.45 .

Станом на 2015 рік відзнято вже 40 фільмів про найкрасивіші, найважливіші та найцікавіші куточки нашої країни: 10 фільмів із циклу «7 історичних чудес України», 10 фільмів про «7 природних чудес України» та 20 фільмів із циклу «7 чудес України: замки, палаци, фортеці».

Загальнонаціональна акція «7 чудес України» була започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році.

Ця акція стала найрезонанснішим та найуспішнішим проектом у галузі популяризації вітчизняного туризму за більш ніж 20 років української незалежності!

14-14Всеукраїнська акція «7 чудес України» задумувалася як прагнення показати українцям і світу історично значиме, архітектурно витончене, туристично привабливе, одним словом – красиве та унікальне обличчя держави, в якій ми живемо. Тут не хотілося згадувати традиційних пояснень сумних сторінок історії нашої країни. Ми, навпаки, прагнули продемонструвати велич української історії не лише у формі гіпотез і казкових легенд, а й по факту“, – говорить ініціатор проекту МИКОЛА ТОМЕНКО.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути