chrome firefox opera safari iexplorer

Ще один тиждень карантину для київських школярів

29 січня 2016 о 17:35

Карантин у школах триватиме ще тиждень. Таке рішення було ухвалене у п'ятницю на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при КМДА за результатами аналізу епідситуації в столиці, повідомляють у КМДА.

«Київ зараз перебуває на піку епідемії. Щоб не наражати дітей на небезпеку, ми вирішили продовжити профілактичний карантин ще на тиждень і відновити уроки у понеділок, 8 лютого», — розповіла заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

Також повідомляється, що київська влада вирішила звернутися до Міністерства освіти та науки з пропозицією закрити на карантин вищі навчальні заклади столиці.

Карантин у київських школах було введено 16 січня, а 26 січня його продовжили на невизначений термін.

Джерело: BBC Україна
Розділи: Новини освіти

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути