chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові виставили роботи молодих художників з особливими потребами

15 січня 2016 о 12:59

У четвер, 14 січня, у галереї «Дзиґа» відбулася презентація проекту «Ті, що малюють серцем» за участі організаторів та авторів робіт — молодих людей з особливими потребами з Центру «Джерело».

Молоді люди з особливими потребами з Центру «Джерело» впродовж півроку створювали незвичні роботи, реалізовували свої задуми, кольорові фантазії і яскраві образи. Центральне панно проекту становить інсталяція, яка складається з полотен, виконаних під час арт-терапевтичних занять. Роботи виконані в техніці акрилового живопису на полотні.

Учасники виставки — це молодь з особливими потребами віком від 18 до 35 років. На виставці представлено понад 30 живописних полотен, різних за жанром та манерою виконання.

Автори робіт: Наталія Шегін, Ірина Джигін, Юрій Михальчук, Назарій Шеляк, Ольга Головата, Ольга Поліщак, Андрій Олійник, Ілько Гомеляк, Микола Панков, Олександра Рогальська, Родіон Голіков. Викладачі: Андрій Майовець, Ольга Склярська, Дарина Вербова. Куратор проекту: Галина Левчук 

Усі картини можна придбати на Благодійному аукціоні який відбудеться 4 лютого.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути