chrome firefox opera safari iexplorer

Українець потрапив до рейтингу 30-ти молодих підприємців від Forbes

29 січня 2016 о 08:20

Керівник та співзасновник українського стартапу Ecoisme Іван Пасічник потрапив до рейтингу 30 Under 30, який щороку укладає видання Forbes. В списку – молоді підприємці з усього світу, які працюють над створенням інновацій. Цьогорічний рейтинг був присвячений технологіям, що сприяють розвитку зеленої енергетики та робототехніки в Європі.

Ecoisme – стартап, що допомагає ефективно керувати енергоспоживанням у власному домі: економити водопостачання, електроенергію та опалення. На початку січня проект здобувперемогу Best of Innovations на престижній виставці CES у США, а влітку минулого року достроково зібрав $50 тис через платформу краудфандингу Indiegogo. Стартап дозволяє переглядати статистику енергоспоживання у кожному домі та контролювати всі показники.

Як написав Іван у своєму Facebook, йому дуже приємно бути в одній компанії з молодими дослідниками космосу, ядерної енергії біотехнологій та інших галузей з усього світу, які також потрапили до рейтингу Forbes.

Джерело: inspired
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути