chrome firefox opera safari iexplorer

Українська гімнастка виграла 5 золотих медалей на змаганннях у Лос-Анжелесі

26 січня 2016 о 09:49

Українська гімнастка Ганна Різатдінова виграла п’ять золотих медалей на перших змаганнях Олімпійського циклу у Лос-Анджелесі LA Lights 2016. Про це повідомили у прес-службі Федерації гімнастики України.

Ганна Різатдінова перемогла у багатоборстві і в усіх окремих видах змагань з художньої гімнастики – п’ять золотих медалей з п’яти можливих. На цьому турнірі гімнастка показала дві нові вправи: з м’ячем та зі стрічкою під запальну самбу.

Вікторія Мазур в багатоборстві показала десятий результат. Вона завоювала бронзу – за вправи з м’ячем та зі стрічкою.

У свою чергу, Олена Дяченко, чемпіонка України серед КМС, показала хороші результати. Вона стала другою у багатоборстві, виграла золото у вправі зі скакалкою та м’ячем. У вправах з обручем і булавами гімнастка показала четвертий результат.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути