chrome firefox opera safari iexplorer

Українські художники зможуть показати свої проекти у Франції

19 січня 2016 о 18:00

Українські художники мають можливість взяти участь у конкурсі проектів, організованому платформою культурних ініціатив «Ізоляція» спільно з французьким арт-центром Villa Arson, що знаходиться у Ніцці.

Переможці конкурсу зможуть показати свої роботи в художній галереї Galerie Carrée, що входить до складу Villa Arson. Виставка у Франції відбудеться з 6 червня по 29 серпня. В основі програми – процес обміну та колаборацій.

Участь у конкурсі можуть взяти українські художники віком від 30 до 50 років. Для цього потрібно надіслати свій виставковий проект до 11 лютого. З усіма вимогами і деталями конкурсу можна ознайомитися на сайті «Ізоляції». Журі, яке складатиметься з двох членів «Ізоляції», двох працівників Villa Arson та двох незалежних експертів обере найкращі роботи наприкінці лютого.

 

Джерело: cultrpostir.ua
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути