chrome firefox opera safari iexplorer

Вчіться кататися на ковзанах! Відеопосібник

24 січня 2016 о 12:00

У цьому відеоматеріалі ви дізнаєтесь, як можна, маючи бажання та терпіння, стати справжнім фігуристом або, принаймні, людиною, що впевнено стоїть на ковзанах.

Урок спортивної майстерності проведе Елеонора Вінниченко — чемпіонка України з фігурного катання. Вона уперше стала на ковзани, коли їй було всього три роки. Відтоді вона не припиняє вдосконалювати свою майстерність постійними тренуваннями.

У програмі «Почни нове життя з Миколою Томенком» її учнями стали Слава і Віка з групи «НеАнгели». Про неангельські витівки дівчат постійно «гуде» «жовта преса» — то б'ються, то бедлам у клубах влаштовують. Але, незважаючи на свою непросту вдачу, спорт дівчата люблять.

У цій програмі ви не тільки побачите зірок на ковзанах, але ще й отримаєте безліч корисних порад: як вибрати і правильно загострити ковзани, як падати і не травмуватися, а також рецепт ідеальної фігури від чемпіонки України.

[uppod video=http://ridna.ua/media/video/tomenko_06.flv type=3]

Розділи: Унікальне

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути