chrome firefox opera safari iexplorer

Американський етап Кубка світу з біатлону стартує зі спринтерських гонок

11 лютого 2016 о 17:00

Восьмий етап Кубка світу з біатлону в американському містечку Преск Айл розпочнеться сьогодні, 11 лютого, зі спринтерських гонок серед чоловіків і жінок, передає сайт Федерації біатлону України.

У чоловічій гонці збірну України представлятиме Артем Прима, який стартуватиме під 17-им номером, Сергій Семенов, який розпочне гонку 21-им, а також Олександр Жирний, який вийде на трасу під 39-им номером. Віталій Кільчицький стартуватиме 62-им, а Дмитро Русинов — 73-им.

У жіночих перегонах першою серед українок поїде Ірина Варвинець (17 номер), потім стартуватиме Олена Підгрушна (31 номер), у цьому ж десятку вийде на старт Юлія Джима (39 номер). У свою чергу, Яна Бондар розпочне гонку під 45-им номером, а Наталя Бурдиаг — під 89-им.

Телетрансляція чоловічої гонки розпочнеться о 17:25, жіночої — о 19:35. Обидві гонки можна переглянути в ефірі телеканалу UA: Перший.

Нагадаємо, під час спринтерської гонки на попередньому етапі Кубка світу у канадському Кенморі українка Олена Підгрушна завоювала золото.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути