chrome firefox opera safari iexplorer

Де сьогодні дивитися матч «Шахтар» — «Шальке»

18 лютого 2016 о 15:27

Сьогодні, 18 лютого, донецький «Шахтар» проведе матч в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти німецького «Шальке» у Львові.

Команда Мірчі Луческу відкриє другу частину футбольного сезону для України поєдинком в єврокубках, повідомляє DT.UA.

«Гірники» намагалися набрати ігрову форму з допомогою великої кількості товариських поєдинків, у тому числі на зборах в США та Іспанії, проте «Шальке» все одно має в цьому плані перевагу, адже чемпіонат Німеччини проходить без великої зимової паузи. Крім того, у «Шахтаря» є кадрові проблеми, адже на поле не зможуть вийти Бернард, Дентіньо, Азеведо і Фред.

Найбільш серйозною проблемою українців стане відсутність головної зірки — Алекса Тейшейри. Бразильський бомбардир цієї зими був проданий в китайський «Цзянсу Сунін».

Підопічні Андре Брайтенрайтера йдуть на 5 місці в Бундеслізі, а в останньому турі поступилися «Майнцу» (1:2). При цьому у німців також є кадрові втрати — у Львові не зіграють Настасіч, Утіда, Хегер, Ді Санто і Хеведес. Гельзенкірхенці є учасниками групового етапу Ліги Європи, посівши у квартеті зі «Спартою», «Астерасом» і АПОЕЛем перше місце. При цьому німці пропустили три м'ячі, а забили 15 — в середньому по 2,5 гола за гру.

«Шахтар» — «Шальке» Четвер, 18 лютого, Львів, «Арена Львів» 22:05. Пряма трансляція на телеканалах «Україна» і «Футбол 1».

Орієнтовні склади: «Шахтар»: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїлі, Степаненко, Малишев, Марлос, Тайсон, Коваленко, Гладкий «Шальке»: Ферманн, Кайсара, Матіп, Нойштедтер, Колашинац, Горетцка, Гайс, Сані, Мейер, Чупо-Мотінг, Хунтелаар Арбітр — Хюсейін Гечек (Туреччина).

Нагадаємо, що букмекери вважають «Шахтар» фаворитом домашньої зустрічі — на перемогу «гірників» можна поставити з коефіцієнтом 2,30, на нічию — 3,30, тоді як перемога німецького клубу оцінюється коефіцієнтом 3,10.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути